Over ons


Van Breukelen Hoveniers richt zich op het ontwerp, de aanleg en het onderhoud van tuinen bij particulieren en bedrijven. Wij zien uw tuin als ons visitekaartje. Daarom is onze aanpak niet gericht op ‘snel scoren’, maar op het bieden van blijvende tevredenheid; een resultaat dat volledig voldoet aan uw wensen.

Persoonlijke aanpak

Wij hanteren een persoonlijke aanpak, waarbij wij ons baseren op uw wensen en voorkeuren. Wij komen graag bij u langs om deze wensen te bespreken. Wij zien daarbij graag dat u ons precies vertelt wat u wel en niet wilt. Op basis hiervan maken wij een ontwerp op maat, waarbij uw wensen zo goed mogelijk gerealiseerd worden binnen de mogelijkheden van het tuinvertrek en het beschikbare budget. Onze werkwijze heeft tot gevolg dat u straks met trots zult zeggen: dit is mijn tuin!

We doen wat we zeggen…

… en zeggen wat we doen. Van Breukelen Hoveniers is van mening dat je het verst komt door eerlijk en transparant te communiceren. U heeft het budget voor uw tuin zorgvuldig bepaald en wij zullen altijd realistisch zijn over wat dit budget aan mogelijkheden biedt. Op deze manier zult u nooit te maken krijgen met vervelende verrassingen. Wij weten uit elke tuin en uit budget het maximale te halen, wat ons immer toenemende bestand aan tevreden klanten kan beamen.

U kunt bij ons terecht voor:

  • Tuinaanleg
  • Tuinonderhoud
  • Tuinontwerp en 3D visualisaties
  • Schuttingen en erfafscheidingen
  • Beschoeiingswerken en damwanden
  • Vlonders en veranda's